úterý 19. května 2015

Ako som prišla ku converskám za 2 eurá

Ahojte :)
Po converskách som už dlhšie túžila no vždy mi prišli až príliš drahé na to že sú len z  kusu obyčajnej látky.Ľudia,ktorí tento kus látky vlastnili tvrdili,že conversky za tú cenu naozaj  stoja a že človek sa s nimi úplne stotožní a nebude ich už chcieť vyzuť.Keď som toto počula pomyslela som si to určite,však sú to len predražené plátenky.Samozrejme ako obuv sa mi veľmi páčili a dokonca som ich viackrát mala aj v nákupnom košíku ale nikdy som nestlačila tlačítko potvrdiť.
A tak došiel deň D a ja som (opäť) náhodou zavítala do obľubeného sekáčika.Túlala som sa uličkami a zrazu som si pomyslela iba nič extra to sú len converse,počkať! to sú converse!Rýchlosťou svetla som ich schmatla a cestou ku kabínke sa modlila nech mi sadnú.Pomaly som ich nazúva a šup!Boli to ony,moje prvé conversky.Keď som už zistila,že mi sadnú prišiel dosť dôležitý moment a to cena.2€ keď som tú cenu zbadala srdce sa mi zastavilo a bolo jasné.Sme si súdené.Spokojne som zaplatila a celá šťastná si vykračovala domov.Ľudia si museli o mne myslieť ,že nie som celkom čistá keď som sa na každého len spokojne usmievala. Hold toto bol môj príbeh o converskách.Keď ich už mám viem so 100% istotou povedať,že nie sú moje posledné a tie ťažké prachy za ne ochotne vysolím.






8 komentářů:

  1. dosť dobré :D na tvojom mieste, by som ich brala aj keby neboli moje číslo, predala by som ich :D chacha :D aj ja rada zavítam občas do sekáčov, je to dobrá vec :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chááá vidím,že obchodného ducha máš v sebe :D

      Vymazat
  2. super kúpa, sú ešte celkom zachovalé! ja som našla na bazári úplne rozpadnuté za 15 a pod. čo je úplná hľúposť :D
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Wau. Ja fakt využívam zľavy ako sa dá, ale takýto úlovok sa mi ešte nikdy nepodaril.... :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  4. tak to ti závidím!!! vuav! :)
    ak máš záujem zapoj sa do mojej májovej giveaway o pilotky :)
    http://stepwithfashion.blogspot.sk/p/givewaway.html

    OdpovědětVymazat