středa 22. dubna 2015

Chaos

Ahojte srdiečka.
Dnes som si pre vás pripravila  taký typický školský outfit. Skladal sa pre mňa z veľmi príjemných a pohodlných kúskov ako napríklad : obľúbené oxfordky z gatu len za 5 €, rifle z ny za symbolické 1
€ a bolerka ginatricot za 1,70 €. Celý outfit som podtrhla zlatými doplnkami a rúžom od rimmel london v odtieni 120 cuttting edge.
Tento deň hodnotím na výbornú kedže som toho mala v škole strašne veľa a zvládla som to prekvapivo dobre.Hold,život gymnazistu.Po škole som vybehla s priateľom na päť(áno je tam napísané číslo päť) kopčekov zmrzliny a po tejto kalorickej bombe som zvládla ešte bagetu.Ěšte teraz sa chytám za brucho a dychčím.FUJ NIKDY VIAC.Nuž nevadí večer to všetko pekne vybrušákujem a vydrepujem.
Pevne verím,že ste mali aspoň  spolovice taký krásny deň ako som mala ja :)









2 komentáře:

  1. Tie ceny ma vážne milo prekvapili! Topánky by som v Gate vážne hľadať nešla, ale tieto oxfordky vyzerajú super! ♥ Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem za milý komentár.Pravdou je že ani ja ale po oxfordkách som túžila strašne dlho a zrazu som ich našla len za päťku tak som si povedala že ich tam nemožem nechať :)

      Vymazat